Telefonické objednávky
585 313 313
777 255 255
Vaši osobní prodejci
Jitka Vyroubalová,
Jan Pecha
Výhody nákupu u nás
  • tradice 15 let
  • osobní přístup
  • vlastní sklad
  • zázemí kamenných prodejen
APEK

Ochrana osobních dat

Veškerá osobní data o zákazníkovi jsou určena pouze pro daný obchodní případ a jsou ze strany dodávající firmy považována za tajná. Nejsou poskytována třetí osobě, vyjma těch, které se podílí na zabezpečení dodávky až k zákazníkovi a v případě úhrady objednaného zboží spotřebitelským úvěrem pak poskytovateli úvěru společnosti Home Credit a.s. nebo CETELEM ČR, a.s.

Pokud zákazník zvolí úhradu ceny objednaného zboží Tescoma spotřebitelským úvěrem Home Credit, zákazník souhlasí s tím, že osobní údaje poskytnuté společnosti DOSTÁL CZ s.r.o., Palackého 853/2, 784 01 Litovel za účelem uzavření kupní smlouvy mohou být zpracovány i společností Home Credit a.s., Moravské nám. č. 249/8, 602 00 Brno pro účely vyplnění formuláře žádosti o úvěr případně dalších souvisejících dokumentů na www stránkách společnosti Home Credit a.s..

Pokud zákazník zvolí úhradu ceny objednaného zboží Tescoma spotřebitelským úvěrem CETELEM, zákazník souhlasí s tím, že osobní údaje poskytnuté společnosti DOSTÁL CZ s.r.o., Palackého 853/2, 784 01 Litovel za účelem uzavření kupní smlouvy mohou být zpracovány i společností CETELEM ČR, a.s., Karla Engliše 5/3208, 150 00 Praha pro účely vyplnění formuláře žádosti o úvěr případně dalších souvisejících dokumentů na www stránkách společnosti CETELEM ČR, a.s..

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

Dodavatel dbá důsledně na ochranu těchto dat.

DOSTÁL CZ s.r.o. | Palackého 853/2 | 784 01 Litovel
V našem obchodě je možné nakupovat i bez registrace.